zondag 22 september 2013

Muddy Blonde, Haarse Prutrace 2013

Muddy Blonde

Horen evenementen zoals deze Haarse Prutrace wel of niet bij de straatfotografie?

Veel loopwedstrijden, zoals de Dam tot Damloop, Marathon van Amsterdam worden op de openbare weg gehouden en horen daarom horen volgens mij bij het thema straatfotografie. Weliswaar is het een niche en zou je het ook onder sportfotografie kunnen plaatsen.

Haarse Prutrace

Deze foto van de Haarse Prutrace hoort eigenlijk meer bij de evenement of de sportfotografie thuis. Want dit vindt niet op de openbare weg c.q. straat plaats. Dat neemt niet weg, dat je op deze evenementen mooie fotos kunt maken. Deze foto geeft een mooi contrast tussen enerzijds de ruigheid van deze modderrace en anderzijds van de elegantie van deze deelneemster aan de Haarse Prutrace 2013 wedstrijd. 

3 x 1.300 meter

De deelnemers aan deze wedstrijd moesten 3x 1.300 meter afleggen. Een erg zwaar parcours dit keer, met veel hindernissen, waaronder 9 keer de brede sloot oversteken , diverse barricades en last but not least de modderbak. Dit jaar was er gekozen voor een modderbak met glijbaan. Sommige vlakbij staande omstanders kregen hierdoor letterlijk nog wat van de moderrace mee...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten